Party Disco Drive In Show

Is er voor elk feest!

Bent u van plan om een origineel themafeest te organiseren? Maak dan snel kennis met de Disco Drive-in show van Party Disco Drive In Show! Van Hollandse Avond, bruiloftsfeest, verjaardag of jubileum tot een gezellige sixties, seventies, of eighties avond! Maak hieronder een keuze!

home-img01

Stoepfeestje

Sinds de Corona crisis zijn er weinig feestjes meer omdat dit helaas nog niet mogelijk is. En wij begrijpen als geen ander dat de feestjes gemist worden. want als er iets te vieren valt dan wilt u toch een feest geven. Daarom zijn wij vanuit onze Drive In Show gestart met Stoepfeestjes.nl en dan komen wij bij u thuis langs voor een corona proof feestje volgens de RIVM richtlijnen. Wij hebben jarenlang ervaring met onze Drive In Show dus wij weten hoe we er een geslaagd feest van kunnen maken, zodat u toch nog kunt genieten van uw feestje.

Verjaardag

DJ drive-in show voor een verjaardag of jubileum Verjaardag, jubileum of een ander feest te vieren? De drive-In show van Party Disco Apeldoorn is de ideale All-in oplossing voor uw feest. De ervaren DJ en weet als geen ander hoe hij de voetjes van de vloer krijgt en wordt veel geboekt door echtparen die 12,5 jaar, 25 jaar of meerdere jaren zijn getrouwd. Verjaardagen en andere themafeesten is allemaal mogelijk. Dé garantie voor een geslaagde feest avond Party Disco Apeldoorn is uitgerust met een zeer brede muziekcollectie en tijdens uw feestje staan uw wensen dan ook centraal. Met een breed repertoire aan gouwe ouwe, nieuwe hits en natuurlijk uw eigen favoriete liedjes gaat het feest een succes maken! Drive-in show met licht en geluid De drive-in show is de ideale all-in oplossing voor elke verjaardag en/of jubileum. Party Disco Apeldoorn beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie.

Bruiloft

Een bruiloft is waarschijnlijk een van de belangrijkste dagen in uw het leven. Op deze dag moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Bovendien wilt u er zelf optimaal van genieten. Na een zenuwslopende dag vol festiviteiten is het dan zo ver: het bruiloftsfeest. Maak er een onvergetelijk feest van met de Party Disco Drive-In Show. Dé garantie voor een geslaagde bruiloft Bent u op zoek naar een DJ voor jouw bruiloft? Maak dan snel kennis met de DJ van Party Disco Drive-In Show. Met een breed repertoire aan gouwe ouwe, nieuwe hits en natuurlijk jouw eigen favoriete liedjes. Na het aanvragen van een offerte voor een bruiloft DJ nemen wij contact met u op. Drive-in show met licht en geluid De Drive-in Show van Party Disco Drive-In Show is de ideale all-in oplossing voor iedere bruiloft en beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie. Ontdek de prijzen van Bruiloft DJ Als kersvers echtpaar wil je natuurlijk precies weten of de Drive-in Show binnen het budget van uw bruiloft past. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte aan via deze website.

Entertainment

Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley.

Wij maken er een GROOT feest van!

Waar kunt u ons voor boeken

20210917_191006
Stoepfeestje

Boeken
bruidspaar-in-kring-vuurwerk
Bruiloft

Boeken
WhatsApp Image 2019-10-16 at 10.16.49
Verjaardag

Boeken
20200215_214250
Hollandse avond

Boeken