Party Disco Drive In Show

Swingavond

Bent u van plan om een leuk feestje te geven? Maak dan snel kennis met het drive-in show concept. Party Disco Apeldoorn is een ervaren DJ en is dé ideale oplossing voor een lekker avondje swingen. Van een avond lang jaren 60, 70, 80 of 90 muziek tot een avond bomvol Rock and Roll of Disco Classics. Wat uw wensen ook zijn, de drive-in show is dé garantie voor een geslaagd feest! Met een breed repertoire aan gouwe ouwe, nieuwe hits en natuurlijk uw eigen favoriete liedjes weet de Disco Drive-in show er een heerlijke swingavond van te maken. Na het aanvragen van een offerte nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

Dé garantie voor een geslaagd feest

Bent u op zoek naar een DJ voor jouw swingavond feest? Maak dan snel kennis met de DJ's van Party Disco Drive-In Show. Met een breed repertoire aan gouwe ouwe, nieuwe hits en natuurlijk jouw eigen favoriete liedjes.

Drive-in show met licht en geluid

De Drive-in Show van Party Disco Drive-In Show is de ideale all-in oplossing voor ieder feest en beschikt over een eigen professionele licht- en geluidsinstallatie.

Disco_1
Boek ons

Wij maken uw feest compleet!