Blog

Geluid voor Artiesten

Geluid voor Artiesten

Nieuws
Heeft u een feest of heeft u een live artiest in uw café of gelegenheid. Wij kunnen voor u het licht en geluid verzorgen voor artiesten. Ook dit kunt u aan “Party Disco Drive In Show” overlaten. Dit kan in combinatie met een DJ zodat de rest van de avond ook muzikaal gevuld is. We maken er dan een muzikale avond van. Het grote voordeel hiervan is, dat de artiest zelf geen apparatuur mee hoeft te nemen. Dit scheelt u aanzienlijk in de kosten. Wij hebben professionele apparatuur en Shure microfoons.
Read More
Zangeres Dania icm Drive In Show

Zangeres Dania icm Drive In Show

Nieuws
Zangeres Dania ook wel bekend van Radio NL is nu ook te boeken icm met de Party Disco Drive In Show. Dania Schopman heeft een aantal eigen nummers maar zingt ook covers. Dania icm de Drive In Show word een groot feest. Wilt u boeken neem dan even contact met ons op.
Read More
Onze Drive In Show

Onze Drive In Show

Nieuws
Bent u van plan om een origineel themafeest te organiseren? Maak dan snel kennis met de Disco Drive-in show van Party Disco Drive In Show! Van Hollandse Avond, bruiloftsfeest, verjaardag of jubileum tot een gezellige sixties, seventies, of eighties avond! Heeft u vragen neem dan even contact met ons op.
Read More
Roy Otters icm Drive In Show

Roy Otters icm Drive In Show

Nieuws
Roy Otters de man met de Accordeon weet er altijd een feest van de maken. Roy Otters is nu ook te boeken icm de Party Disco Drive In Show vanaf 30 minuten tot avondvullend. Wilt u meer informatie neem dan even contact met ons op.
Read More